Nieuws

EHBO cursus

In samenwerking met Don opleindingen uit Naaldwijk is er voor onze chauffeurs een maatwerk EHBO cursus opgesteld die ook meetelt voor de nascholing code 95.

Nieuwe ISO certificaten behaald!

Op 3 oktober 2017 heeft J.P. Vis & Zn. ISO 9001 en ISO 14001 certificering volgens de meest recente 2015 standaard behaald. Het behalen van deze certificaten bewijst dat onze organisatie zichzelf continue blijft verbeteren in het realiseren van beheerste kwaliteits - en milieuzorg. 

Uiteraard zijn wij als organisatie erg trots op de bevestiging van onze inspanning om een hoogwaardige en efficiënte  dienstverlening te verzorgen. 

Belanghebbenden die interesse hebben voor een kopie van onze certificaten kunnen deze direct downloaden op www.jpvis.nl/kwaliteit of deze per e-mail of telefonisch bij ons opvragen. E-mail info@jpvis.nl of telefoon 0174-294248.

 

Stageverslag van Björn

Mijn naam is Björn van der Pot. Ik ben 16 jaar oud en ik heb 2 weken snuffelstage gelopen bij J.P. Vis.

Ik vond het een leuke tijd en heb er ook veel geleerd. Mijn werkzaamheden bestonden onder andere uit: orders invoeren en vrachtbrieven uitzoeken. De eerste dag dat ik hier kwam, vond ik het wel een beetje spannend. Ik wist niet wat ik kon verwachten. Maar ik werd goed opgevangen door de groep planners en al het werk werd goed uitgelegd.  Het bedrijf houdt ook rekening met je reistijd. Ik moet bijvoorbeeld elke dag met de bus en met de trein en daar doe ik wel langer over dan de rest, dus daar word rekening mee gehouden.  

De mensen waarmee je werkt zijn altijd gezellig. Er is altijd wel wat te doen en als je zelf niks te doen hebt, heeft iemand anders wel wat voor je te doen. Ook zie je dat er goed word samengewerkt, iedereen zegt wat hij doet, zodat er niet dubbel werk word gedaan. Voordat ik aan deze twee weken begon dacht ik: “dat plannen, word dat niet saai altijd hetzelfde?”. Maar nee, er is altijd wel iets dat gebeurt waardoor het elke dag anders is. Ik heb genoten van deze 2 weken. Nu op naar september en een half jaar stage lopen bij J.P. Vis.

Stageverslag van Lars Bron

Ik ben 3 jaar geleden overgestapt van de Havo naar het MBO, daar heb ik de opleiding gevolgd voor Manager Transport & Logistiek. Ik wilde al van kleins af aan chauffeur worden maar voor de papieren koos ik voor deze opleiding. 

De opleiding was vooral gericht op plannen en het laatste jaar ook over je eigen onderneming. Gedurende mijn opleiding heb ik ook twee keer een stage van een half jaar gelopen bij twee verschillende transportbedrijven. Mijn laatste stage heb ik bij J.P Vis gedaan, ik was hier al werkzaam voor mijn stage. Mijn droom was altijd al om bij J.P Vis te gaan werken dus ik was erg blij dat ik hier ook mijn stage heb kunnen doen.

Toen ik begon met mijn stage zat ik veel op kantoor. Hier assisteerde ik de planners door bijvoorbeeld orders in te voeren of telefoon te beantwoorden. Vervolgens heb ik tijdens mijn stage mijn groot rijbewijs gehaald en hierna ben ik veel werkzaam geweest op de vrachtwagen en in de loods. J.P. Vis heeft mij de kans geboden om veel verschillende kanten van het bedrijf te zien en dit is iets wat ik erg leuk vond en waar ik een hoop van heb geleerd.

Ik heb nu mijn opleiding afgerond en een arbeidsovereenkomst getekend bij J. P. Vis met de functie van vrachtwagenchauffeur!

Paychecked keurmerk behaald