Kwaliteit

ISO 9001 -14001 en 22000

Op 31 mei 2021 is Internationaal Transport J.P. Vis & Zn. opnieuw ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. Tijdens de laatste audit hebben we ook een voedselveiligheidscertificering volgens ISO 22000 bereikt. Hiermee geven we eennog krachtigere boodschap af dat u bij ons terecht kunt voor een kwalitatief hoogwaardige transportoplossing waarbij voedselveiligheid en aandacht voor milieu en omgeving hoog in het vaandel staan

De certificaten zijn hier binnenkort te downloaden. Wilt u tussentijds vast een kope certificaat ontvangen, dan kunt u een email sturen naar René du Parand via r.duparand@jpvis.nl. Ik ben u graag van dienst.  

Greenlabel Logistics

Green Label Logistics is ons private label om onze reis naar een klimaatneutrale transportoplossing te communiceren en te promoten. Green Label Logistics realiseert oplossingen die de uitstoot van schadelijke stoffen tijdens transport, in onze loodsen en op de kantoorlocaties verminderen. We streven naar een volledig klimaatneutrale oplossing die voldoet aan de ambities van onze klanten en die aansluit bij wereldwijde klimaatdoelen.

Meer informatie? Kijk dan snel op https://www.greenlabellogistics.com/ of neem contact op met René du Parand via info@greenlabellogistics.nl of 0174-294248 Hij is u graag van dienst.