Over ons

J.P. Vis & Zn. is opgericht in 1932 door opa Vis. De heer J.P. Vis begon toen met paard en wagen en haalde groenten en fruit op bij telers en bracht dit naar de veiling Kwintsheul. Het transportbedrijf van opa Vis groeide snel en in 1938 kon hij zijn eerste vrachtwagen kopen. Dit was een A-Ford waarvan u bijgaand de foto kunt zien. Deze vrachtwagen is tot op de dag van vandaag nog steeds in ons bezit en staat opgesteld in ons eigen kleine museum.

 

Loek en Koos Vis

In 1958 kwam zijn zoon Koos in de zaak en breidde de activiteiten uit. Later werd ook zoon Loek in het bedrijf betrokken en al snel werden internationale ritten onderdeel van het werk van J.P. Vis. Vanaf de jaren 70 ging J.P. Vis zich richten op het transport naar Zweden. In de loop van de jaren concentreerde het transport van J.P. Vis zich nog uitsluitend op Zweden. 

Rene, John en Jan Vis

René, John en Jan Vis hebben sinds 2005 als 3e generatie van de familie de algehele leiding over J.P. Vis & Zn.

Wij zijn met gepaste trots huisvervoerder van (grote) Zweedse en Nederlandse opdrachtgevers met jarenlange samenwerking en betrouwbare dienstverlening. Uw vracht in onze handen, onze zorg!