Transport Zweden

Internationaal transport  J.P. Vis & Zn. b.v. is gevestigd in Kwintsheul gemeente Westland, de greenport van Europa. Het kantoor en de werkplaats vindt u in Kwintsheul. Vanuit onze geconditioneerde loodsen in Nieuw Amsterdam en Poeldijk worden de goederen verladen en gegroepeerd. Hier vindt ook de op- en overslag van goederen plaats.

J.P. Vis is gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer van groente, fruit, bloemen en planten vanuit Nederland en België naar diverse bestemmingen in Zweden.

Onze chauffeurs hebben de beschikking over een modern en goed onderhouden wagenpark. Alle wagens zijn uitgerust met koelmotoren, welke uw product op de juiste temperatuur vervoeren. Ons wagenpark bestaat uit motorwagen/aanhangwagen en trekker/oplegger. Tevens beschikken wij over 2-compartimenten trailers, waardoor verschillende temperaturen in de trailer kunnen worden gehanteerd. Wij beschikken over vrachtwagens die over de gehele zijkant kunnen worden geopend, zonder in te leveren op de kwaliteit van het geconditioneerd transport. Ook zijn onze vrachtwagens voorzien van laadkleppen en een track- en tracesysteem.

J.P. Vis is ISO9001:2008 en  ISO14001:2004 gecertificeerd. Hiermee laten wij zien een transportbedrijf te zijn dat een gecertificeerd en gecontroleerd kwaliteits- en milieubeleid weet te combineren en hiermee alle belangrijke zaken in het geconditioneerd internationaal transport weet te bundelen tot efficiënt transport.

J.P. Vis heeft als belangrijkste doelstellingen: efficiëntie, informatievoorziening en klanttevredenheid. Om dit te bereiken hebben de planners de beschikking over een geautomatiseerd plansysteem en is ons wagenpark te volgen via specifieke software.

J.P. Vis mag zich met trots huisvervoerder noemen van een aantal toonaangevende Nederlandse en Zweedse supermarktketens, handelsbedrijven en producenten. Indien u informatie wilt over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op met ons onder telefoonnummer 0031 (0)174-294248 of mail info@jpvis.nl